Tarvitsisin nyt mahdollisimman vahvaa alkomahoolia, mahdollisimman pikaisesti, vähintään pari desiä, mutta mieluiten litran. On kuitenkin sunnuntai, joten kirkasta ei ole saatavilla ennen kuin päivänvalo karkaa muille maille. Ja meillä on vaan Mozartia tai portviiniä. Harmillista.

Meinaan epäilen, että suklaalikööri ei suinkaan kiillota ikkunoita ollenkaan samaan malliin kuin denaturoitu alkoholi (rubbing alcohol), jota opin käyttämään ihan kaikkeen  puhdistukseen ja kiillotukseen USA:ssa. Nerokasta tavaraa oli se, tehokasta kuin Windex, mutta ei ärsytä nenää tai silmiä. Seuraava mahdollisuus ikkunoiden pesuun on nimittäin vasta muutaman viikon päästä, ja turhauttaa, että ikkunat jäivät roikkumaan likaisina.

Meillä oli meneillään kevätsiivouksen kokoluokkaa vastaava siivous- ja säätömeininki tänä viikonloppuna. Viimeisistä sitkeistä muuttolaatikoista on nyt päästy eroon ja vaatekomerosta voisi vaikka ottaa valokuvan sisustuslehteen. Lattiaa ja pöytätasoakin löytyy oikein neliömetrikaupalla. Ei kyllä kauaa, mutta pitää nauttia niin kauan kuin sitä kestää.