On taas se aika pakkaamisesta, kun ottaa oikein reippaasti hermoon.

Voisi tosin ottaa enemmänkin, jos olisin hakenut vielä yhden satsin tuliaisnamuja. Mahtumisen kanssa on vähän niin ja näin jo näillä eväillä. Olen arkistoinut lähes kaikki vaatteeni rinkan sivutaskuihin, koska itse rinkassa ei ole enää tilaa, mutta ne ovat muutenkin likaisia, joten paljon väliä.

Tarkoitus oli kyllä pestä vaatteita tänään, mutta suuremmat voimat torppasivat hyvät aikeeni. Talosta hajosi eilen päävesiputki. Koska ameriikkalaiset ymmärtävät putkiasiakaspavelun päälle, on hajonnut putki jo kaivettu takapihalta esiin ja korjattu. Vesikin kulkee jälleen, mutta kuivausrumpuun kelpaamattomia vaatteita ei kyllä tällä aikataululla enää pestä. Ylimmässä kerroksessa asumisessa on se huono puoli, että kaikki putkistoon kertynyt kertymä tulee hanoista ulos avaamisen jälkeen ja paineella seuraavat parisen tuntia. Hajun ja värin perusteella meillä on rautaputket.

Mulla on kokemusperäisesti arvioiden maailman huonoin putkituuri. Jos ikinä ostan kämpän, se on parempi hankkia talosta, jonne on putkiremppa tulossa. Meinaan se tulee kuitenkin kuukausi, pari muuttamisen jälkeen. Ei tule ikäviä yllätyksiä.

Tää lentäis huomenna pohjoiseen.