Yritæn vælttææ æækkøsiæ.

Elæmææ on tæælæ Tanskassa aika minisesti. Seiskalta yløs, kasilta museoon. Kuppi teetæ, ja arkistoon. Kello 12 lounas. Kello 2 tee, ulos ja bussilla kirjastoon. Voikkari ja mehua. Kello seiskan ja kasin vælissæ museoon. Joskus kaupan kautta. Jugurttia. Pikaiset skypet kotiin. Ysiltæ huoneeseen, ruokaa ja tiskausta. Kympiltæ sænkyyn. Joskus heittææ tunnilla tai parilla, joskus syønkin vaikka omenan tai nuudeleita. Sunnuntaina piti kævæistæ taidemuseossa, mutten jaksanut læhtæ.

Læhden ylihuomenna Maastrichtiin. Paperi on jo puolivælissæ valmis, joten nou hætæ, se valmistuu kyl ennen lauantaita. Huomenna voisi ottaa kalvoja ja sitten ei kun auta toivoa, ettæ on kæytøssæ piirtoheitin.

Jotkut vissiin eksistoivat tælleesti koko ajan. Sellaiset tehokkaat tutkijat.

Mie en kyl rupia. Tæmæ on hupaisaa kerran parissa tunnissa, kun løytyy jotain mahtavaa, mutta muuten aika raskasta. Kaikki muut testaamani hommat ovat kuitenkin kurjempia ja tylsempiæ, joten alan vaihto ei ole vaihtoehto. Voisin ensi kerralla harkita jotain kotimaista kohdetta, niin tyøpæivæt olisivat inhimillisempiæ. Ja uniolosuhteet myøs.