Ulkona on jo talvi. Se on huutava vääryys.

Käväisin tänään Eilan luona. Vaikka oli todella, todella ärsyttävä aamu. Se on sankaruutta. Eilan kanssa on myös ollut tosi produktiivista viime aikoina.

Häävehkeily on myös edistynyt. Päätin sittenkin tarjota flikoille prinsessailumahdollisuuden hääkarkkidistribuuttoreina. Saapi nähdä huvittaako niitä. Käväisin Eurokankaassa ottamassa mallia siitä, mitä vermeitä esiteini-ikäiset  yleensä  häissä  kantavat ja kauhistuin. Ensinnäkään mulla ei ole mitään hajua siitä, mitä tuonikäiset pitävät sievänä, ja toisekseen, en pitänyt sievänä mitään niille tarjottua mallia. Olkoonkin että on talvihäät, mutta en silti halua pakottaa ketään näytämään lumipallolta.

Ja Lissu lupautui kaasoksi! Briljanttia. Vähänkö ei tarvitse enää pelätä, että menisi hermo tähän vehkeilyyn. Jaoin häätuskaa myös ystäväpiirin toisen talvimorsiaimen kanssa. On niin ihanaa jakaa ymmärtäväisen ihmisen kanssa huolia, jotka kuulostavat ulkopuolisesta täysin järjettömiltä. Tämä vehkeily on täynnä niin typeriä pieniä päätöksiä, jotka onnistuvat kuitenkin isottelemaan itsensä huomion keskipisteiksi. Koska jonkun on pakko valita, mitä fonttia hääkutsuissa käytetään.

Tänään käväisin parissa paikallisessa kampaamossa ja kukkakaupassa. Kampaamoissa oli huono tuuri, eivät ole auki silloin tai eivät tusaa mitään nutturoita. Kukkakaupassa kävi paremmin. Kolmannesta löytyi iloinen ja mukava myyjätär, joka laittoi minut selailemaan kaikenlaisia kukkapukettilehtiä (siis ei ole pelkästään häille omia erikoislehtiä, vaan myös hääkimpuille on omia lehtiä). Ei kuulemma tarvitse keekoilla joulutähti kourassa ja hyasintti toisessa, vaikka onkin jouluaika.

Tein myös periaatepäätöksen, jonka mukaan häitä vehkeillään tässä päässä tästä lähtien korkeintaan kaksi tuntia päivässä. Viimeiset minuutit hääajasta menivät tänään puhelimessa, kun käräjäoikeudesta ilmoitettiin vihkimähenkilön löytymisestä.

Nyt ei sitten tarvitsekaan oikeasti huolehtia mistään muusta kuin siitä, että Rakkain ehtii ja muistaa tulla sormuksineen kaikkineen oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.