Kattolampusta paloi sitten toinenkin lamppu. Huonekorkeus n. 2,5m, Taikan korkeus n. 1,5m, suoraan kattoon kiinnitetyn lampun korkeus korkeimmalta kohdalta n. 10cm, korkeimman liikutettavissa olevan huonekalun korkeus n. 45cm. Mitä tästä seuraa?

Suljetun paikan toimintajännäri. Vaikeusasteen nostattajana ei tällä kertaa toimi se, että sankarin perheen ilmaan nostattanut lentsikka nostatti myös setin kidnappaajaterroristeja (Die Hard?), vaan se että päiväinen kauppareissu, joka nostatti fiiliksiä, nostatti myös kuumetta.

Sankarin yllättävästi paikalle saapuvaksi taustaryhmäksi ei tässä jännärissä saavu komeaa poliisijoukkoa, vaan Ikea ja musta valkoisella. Ikean pöytälamput valaisevat sankarin tietä. Viime matkustelun aikana paikalle työllä ja tuskalla raahattu tutkimusmateriaalikansio (kork. n. 8cm) ja saksa-suomi ja suomi-saksa -sanakirjat (kork. n. 8 cm) kasautuvat stabiilisti huonekalun päälle 16 cm korkeaksi torniksi, tuottaen yhteensä n. 61 cm korkean rakenteen suoraan kattolampun alle.

Sankari nousee rakenteelle. Toinen horjuu, toinen ei. Miellyttävä toimintakorkeus on saavutettu. Kuvun reunoja hipelöidessään sankarin päälle sataa kuolleita eläimiä. Sankari ei luovuta yllätyshyökkäyksen edessä. Kupu ei lähde irti kiertämällä, joten sankari päättää repäistä.

Ja se toimii. Kupu irtoaa varsin nätisti, sen sisältä löytyy lisää elukoita. Sankari päättää hoitaa kalmot vetiseen hautaansa ennen lisätoimenpiteitä.

Jälleen tapahtumien keskipisteessä. Nousuvaiheessa havaittavissa lievää pyörrytystä. Nollapisteestä löytyy yksi varsin vakuuttavasti mustunut lamppu, ja toinen maidonvalkeaksi naamioitunut. Sankari nojaa kattoon vasemmalla kädellä  purkaessaan tätä pirullisen nerokasta laitetta oikealla kädellään. Lamput sankari tiputtaa matolle (Ikea).

Yksinäinen raato leijailee väsyneen sankarin pölyisille kutreille. Domestinen maailma on pelastettu.