Mun pitäisi lopettaa tämä tällainen konferenssimatkailu, jossa nähdään pääasiassa konferenssihotellin tai -yliopiston sisätilat, ja kaupunkia lähiapteekin, -pikaruokalan, -vaatekaupan ja -ruoka- verran. 

Ostin n. 30 kirjaa, joista kannoin kotiin 1/3. Lisäksi ostin kolmet kengät, koska Ameriikan ihmemaassa saa aikuisten kengissä kokoa 35, joka on sattumalta just passeli. Ja vyön, koska matkalla mukana oli housut, jotka olivat venyväistä sorttia. Ja kiiltävän mustan käsilaukun, koska Ameriikassa reppua käyttävät alle 10-vuotiaat naiset ja nörtit, enkä varsinaisesti halunnut joutua epähuomiossa luokitelluksi edellisiin. Käsveska näyttää pieneltä ja sievältä, mutta sinne mahtuu valtavasti tavaraa. Nerokas vehje.

Konferenssi oli hieno ja muutenkin kaikin tavoin päheä ja hauska. Yritin itse olla myös kaikin tavoin päheä ja hauska, ja sekin onnistui, koska kuulijat olivat a) pikkusievässä, b) jet-lagissa, c) ystävällisiä tai d) tuttuja, joiden päheystasovaatimukset henkilölleni ovat matalia ja huumorintaju samanlainen.  Pitää aloittaa meilipommitus heti kun koen olevani ajattelu- ja kirjoituskykyinen.

Rupean isona sellaiseksi, joka voi hengaa kivojen tyyppien kanssa useamman kerran viikossa. Tämä vaatinee pääasiassa oman hengailuaktiivisuustason nostamista ja viestimien käyttöä päivittäin, koska tuttavapiirini on täynnänsä toinen toistaan hienompia ihmisiä. Voisin ruveta itse myös sellaiseksi.