Sain artikkelin valmiiksi sunnuntaina monen päivän pituisen lopettelun aloitusvaikeuden jälkeen. Onneksi netti oli kuitenkin poikki koko asuntolasta, niin että jouduin sitten lähettämään sen päivän myöhässä kuitenkin. Ja vielä paikallisen atk-luokka-sightseeing-tourin jälkeen. Mutta lähti sit kuitennii.

Kävin maanataina pätemässä seminaarissa. Se ei ollut kovin vaikeaa, kaikki muut olivat poikia ja aloittelijoita tällä alalla. Ne vaikuttuivat jo siitä, kun totesin että useimmissa luonnontieteen oppikirjoissa todetaan että "Jo Aristoteles oli tätä mieltä" ja että tämä nyt on filosofisesti ja historiallisesti täysin järjetön lause, joka selittyy sillä että luonnontieteet ovat synkronistisia, jolloin ne myös lukevat anakronisesti.

Tänään piti lähtä kouluun, en kyennyt. Terkkuja Älykkäälle Suunnittelijalle, joka suuressa älykkyydessään meni suunnittelemaan todella sadistisia suvunjatkamismekanismeja. Eikö muka vähempi tuska ja vaiva olisi mitenkään riittänyt, häh?

Tänään sain kirjoitettua Virallisia Tutkimusvisiittipyyntöjä, ja muutamia pelijuttuja. Pitäisi lähtä yhteen tapaamiseen, taidanpa perua. Grrrr.