Tänään oli melkein vapaapäivä hääjärjestelyistä.

Ei mitenkään suunnitellusti, mutta flunssa lannisti minut unten maille suurimmaksi osaksi päivää. Sitten aloin ihan varovaisesti ns. paperihommiin, kun äiti pirautti.

Pyysin isää puhelimeen ja kysäisin haluaisiko hän nostaa onnittelumaljan. Vastaus oli varsin yksiselitteinen "E.". Vaikka olinkin melko varma lopputuloksesta jo etukäteen, oli ehkä sellainen pieni toivo kuitenkin, koska petyin. No, pääasia että meidän häissä ei ketään pakoteta mihinkään ja kaikilla on kivaa justiinsa sillä tavalla kuin heille sopii. Soitin sitten tulevalle apelle ja pyysin häntä tehtävään ja juttelimme muutenkin mukavia. Ja anoppi on tosi innoissaan meidän häistä ja se on kauhean ihanaa.

Ravintelista tuli tarjous, ja se näytti aikas kivalta. Soittelin sitten pikkuveljelle ja muille tuloaan toistaiseksi varmistamattomille tovereille. Näyttäisi siltä, että nelisenkymmentä juhlijaa sinnekin saadaan paikalle, ja toivotaan että vielä tanssijatkoillekin riittää tulijoita.

Nyt jos plaseerauksen vielä vääntäisi ihan lopulliseen malliin. Ja jotain korttiaskartelupuuhaa näyttää pukkaavan tällekin illalle. Ja sitten on kaksi päivää aikaa pykätä se %&##?!! toppi.

Koska yläosattomissa ei näin talvella viitsi naida.