Viikon päästä ollaan sitten naimisissa ja kunniallisia ihmisiä.

Ja toivottavasti iloisesti huppelissa tanssilattialla. Luultavasti kuitenkin väsyksissä ja lähdössä kotia kohti.

Eilisestä ei ole kauheasti yksittäisiä muistikuvia. Kävin aamulla Eilalla, jossa sain jonkun valaistuksen. Vaikka unohdin jo mikä se oli, tiedän että se oli hyvä.

Sitten säädimmekin Miken kanssa hääohjelmaa kasaan kolmisen tuntia. Onneksi on Mike. Hienoa kun on joku juhla- ja puhetilanteita handlaamaan tottunut toveri, joka hoitaa kaiken. Päivän kriisi oli kotiin unohtunut lompakko, jonka johdosta päätin palata kotiin ilman kaikkia oleellisia ostoksia.

Ja kotona säädin sitten kolmen tunnin puhelinrumban. Sen aikana kävi ilmi muun muassa, että keskiviikkoyönä säädetty plaseeraus oli molempien anoppien mielestä hyvin onnistunut. Rikoimme perinteistä etikettiä oikein urakalla, ja laitettiin avioparit vierekkäin tai rinnakkain ja tutut keskenään, koska tuttujensa kanssa ihmisillä on kaikkein kivintä. Ei kerrota kellekään, että laitoimme sitä kasaan Rakkaimman kanssa varsin hilpeissä tunnelmissa.
"Kuka tää on?"
"Emmä tiä, joku mun sukulainen nimestä päätellen." 
"Mitä se tekee?"
"Ööh, ne on maanviljelijöitä ja noi on niiden lapset."
"Laitetaanko lapsellisten vai maanviljelijöiden kanssa? Tai voidaanko me laittaa noi teiniserkkutytöt noiden teiniserkkupoikien kaa hihittään? Jos voidaan, niin noista tuli just maajusseja."

Tänään oli vuorossa puuttuvien askartelutarvikkeiden shoppaus. Hankin siinä sivussa häävalssicdeitä ja taustamusiikkia. Kotona marssisuosikista jouduttiin vääntämään vähän, häävalssi oli selkeä. Otetaan lyriikallinen alle kolmen minuutin kipale, kert se on varmaan sivusta seuraaville viihdyttävämpää ja sitä paitsi tässä yksilössä oli tosi sopivat lyriikat. Ja kyseessä ei edes ole merimiesvalssi aalloista ja surffauksesta.

Iltapäivällä kävimme testaamassa potentiaalisen hääjatkoruokailumestan. Vähän kalliinpuoleinen, mutta nerokkaassa paikassa häämestan ja tanssimestan välissä, hyvä salaatti, erinomaista port-viiniä ja oikeaa olutta. Lisäksi niillä oli tilaa vielä ensi perjantaille. Joten otimme sen. Tarjous tulee maanantaina.

Seuraavaksi vuorossa hääaskartelua joulutorttujen ja leffan kera. Minä taitan, Rakkain käyttää leikkuria. Olemme flunssassa mutta tyytyväisiä.