Ollaan tilassa, jossa voidaan olla vain deadlinea edeltävänä päivänä, kun tekemistä on liian paljon ja toinenkin homma pukkaa päälle, puuhastelua rytmittää kasvavan ahdistuksen lisäksi Weird Al sekä kuudes kuppi vahvaa kenialaista. JA vahvan kenialaisen viimeisetkin pöllyt on ravisteltu teesihtiin, eikä samaa merkkiä näemmä enää Suomesta saa edes väärentämättömällä rahalla.

Kyseessä on siis sellainen olotila, jossa ei tiedä itkiskö vai nauraisko, jos ehtis valitsemaan. Ja jos asiaa pysähtyy tarkemmin miettimään, aivoon saapuu sellainen tyhjä Prisonerista tuttu kupla, joka ajaa takaisin puuhastelun pariin, sillä tyhjät kuplat ovat pelottavia. Ajatukset ehkä palailisivat kupillisella vahvaa kenialaista. Onneksi tieteensosiologit Latour ja Woolgar totesivat jo 1970-luvulla, että tieteilyn tarkoituksena on tuottaa paperia. Tosin tästä tuotannosta maksetaan paljon vähemmän kuin paperimiehille, joitten tekemän paperin täytyy siis olla paljon parempilaatuista. Menekkikin on parempi.

Sompailen nyt keittiöön kehittämään korviketta ennen kuin sokerin- ja kofeiininpuutos saa kädet tärisemään ja silmät lupsumaan.