Perjantaina oli paikallisittain yksi vuoden suurimmista alennusmyyntipäivistä, jonka seurauksena Amerikassa vietettiin myös älä-osta-mitään -päivää.

Koska protestointi on historiallisesti periamerikkalaisempaa kuin konsumerismi, päätin osallistua protestoimiseen sen sijaan, että olisin herännyt kuluttamaan ennen aamukuutta. Sattumalta kuitenkin tehostin protestiani freeganoimalla kellarin jätehuoneesta kirjahyllyn, mikrokärryn ja työtuolin, sekä lampun, joka vaikutti olevan rikki, mutta insinöörasin sen toimintaan teipillä ja ruuvimeisselillä. Lamppu on mahdollisesti paloturvaton, joten sitä ei voi jättää yksikseen palamaan, mutta muu kalusto toimii ihan itsekseen. Lauantaina freegasin vielä kasan siivousvälineitä. Kun joku päivä vielä sattuisi löytymään yksi keittiönpöytä tuoleineen, niin olisi koko setti kasassa.

Olen käyttänyt tämän asunnon sisustukseen noin yhden kuukausivuokran verran, mutta se on ihan okei, koska ensimmäinen ja viimeinen kuukausi ovat ilmaisia, ja sitäpaitsi ihmisen elämä on paljon mukavampaa kun on hyvä sänky. Uusi ilmekin on ilmainen, kiitoksia Tuuliviirille.

Jos sitten unohtaisin sängyn ja netin toistaiseksi, ja rupeaisi vaikka pyykkäämään ja väitöstelemään. Väitöstelemisellä on yllättävän paljon yhteistä vätystelemisen kanssa, mutta ei tarpeeksi.