Karma kostaa.

Peli oli hurjan hieno. Mahtava tunnelma meni osaltani osittain ohi, kun hahmo törmäsi maailmanloppuun, jota piti estää jollain keinolla. Se mahtoi estyä loppupeleistä, mutta keinojen vääntäminen aiheutti päänsärkyä.

Aamulla pelin jälkeen oli kauhean kevyt tunnelma: mahtavaa, että mun tarvitsee tässä maailmassa huolehtia pääasiassa itsestäni ja sivutoimisesti rakkaista ihmisistä, ehkä myös ekologisesta jalanjäljestäni. Ja siinäpä se sitten onkin. Haastavampaakin voisi selvästi olla.

Valaistumista seurasi välitön laskeutuminen maanpinnalle, kun kehittyi äkillinen flunssa. Tänä aamuna olo oli niin karmea, että kehtasin käydä YHTS:llä hakemassa antibiootteja ja allergialääkkeitä. Näytin varmaan vähän surkealta, kun ajanvaraustäti ei kysellyt mitään saapuessani paikalle 8.30, laittoi vaan suoraan ajan lääkärille klo 8.40. Kun sain silmät lopettamaan eksessiivisen vuotamisen ja rähmimisen iltapäivällä, postiluukusta tipahtivatkin sopivasti veroilmoitukset. Laitoin ne sitten kuntoon saman tien: ruudun tuijottaminen sattuu, paperin tuijottaminen ei. Lisäksi verojuttujen laskeminen ja säätö distraktoi mukavasti. Olisin ollut ärsyyntynyt kuitenkin, kauhean kiva kun ei tarvinnut olla itselle koko päivää.

Jäin ehkä sittenkin voiton puolelle.