Aloitin tänään joululahjojen hankinnan. Yllättäen tänä vuonna olivat ensin vuorossa äiskä, iskä, serkkutytöt ja isoisä, koska niille sattui löytymään juuri sopivia asioita.

Vaikka serkkutyttöjen lahjojen valinnassa värikartta on säilynyt samana jo vuosia (pinkki on parasta), niin oikeita lahjoja valitessa meni silti melkein tunti. Valitse nyt sadasta pinkistä vehkeestä kaksi, joiden tulee olla riittävän erilaisia, mutta kuitenkin saman hintaisia, etteivät perheen hintatietoiset jäsenet vedä hernettä hajustimeen. Lisäksi toinen alkaa olla jo tweenie, eli hankalasti lapsuuden ja nuoruuden välimaastossa, niin että valitsi millaisen tahansa, pieleen menee kuitenkin koska valittu härpäke on joko liian lapsellinen (yääk) tai liian aikuinen (yääk). Toinen elää viimeisimpien tiedustelutietojen mukaan vielä ihan prinsessamaailmassa.

Ylpein olen kuitenkin täysin sattumalta löytyneestä lahjasta pikkuveljelle, 21-v. Sen raijaaminen kotiin tulee olemaan ihan vehkeestä, mutta huumoriarvo toivottavasti korvaa polviin venyneet kädet.

Lahjojen lisäksi ajattelin roudata kotiin mahdollisimman paljon suklaata. Tuleepahan testattua onko kuvotus eksoottisempaa Fazer-Panda-Marabou -linjan tuolla puolen.