Vietimme perhejoulua Rakkaimman vanhempien luona heti häistä toivuttuamme.

Toipumiseen sisältyi muun muassa pizza-aamupala, joululahjaostoksia (jätimme tänä vuonna tosin hankkimatta joululahjat toisillemme) ja varsin tyyriin vierailun suoraan Paheen Pesään, eli lautapelit.fi:hin, josta lähti mukaan saksalainen Menolippu ja Dragon Delta. Deltaa ehdimme jo testailla. Päivä päätettiin katsastamalla Borat. Kuten Lissu mainosti, myötähäpeän tunteet jäivät sata-nolla ällistyksen jalkoihin.

Välittömästi häistä toivuttuani aloin flunssailla. Väänsin anopille joululahjaa toisella kädellä ja niistin toisella. Jos jotain voisin vielä elämältä toivoa, niin kolmas käsi olisi kovin kätevä. Koru jäi kesken kun piti lähtä ryntäämään junalle, joten viimeistely (sis. mm. lukon kiinnittämisen) jäi vähän viime tippaan. Sain sen valmiiksi juuri ennen kuin anoppi tuli saunasta, eli ihan ajoissa kuitenkin.

Joulu meni hiukan ohi flunssaväsymyksessä, mutta oli muistaakseni hyvin rauhallinen ja lämminhenkinen joulu nelistään. Tänään joululounaalle löysi tiensä noin kymmenkunta uutta lähisukulaista, jotka paljastuivat kaikki oikein mukaviksi ihmisiksi.

Mulla ei ole taaskaan mitään päällepantavaa, mutta se johtuu lähinnä siitä, että pesuaine on lopussa.