Eilen oli sekä kuvaus että bileet ja hengissä selvittiin.

Itse asiassa kaikki meni tosi hienon hienosti. Kampauksesta tuli varsin kiva, kun sitä vähän säädeltiin Jaana-Marin budoaarissa, etten näyttänyt ihan pallopäiseltä. Hääkukkakimppu paljastui oikeasti just täydelliseksi. Toppi täytyy tehdä uudelleen myöhemmin ja helmetkin voisi solmia uudelleen. Kuvauksissa oli kivaa ja kuvat ihan ällistyttävän juuri sellaisia toivomiamme dynaamisia sellaisten normaalien pönötyskuvien sijaan.

Ja kutsutkin onnistuivat varsin hyvin, vaikka pääsimme kuvauksista kotiin siivoamaan ja kokkailemaan vasta puolitoista tuntia ennen bileiden alkua. Ottaen huomioon, että täällä oli viimeiset kaksi päivää askarreltu helmiä ja hääpukua siivoamatta langanpätkiä ja nuppineuloja ja remonttivehkeitä välillä pois, onnistuimme Satun kanssa saamaan aikaan jättisiistiä. Tarjoomuksetkin olivat lähes valmiina ennen vieraiden saapumista, koska ensimmäiset tulijat olivat überakateemisesti puoli tuntia myöhässä ja muut vielä vähän enemmän.

Oli rento ja toverillinen meisinki, vaikka harvat vieraat tunsivat toisiaan etukäteen. Merileväkaviaari- ja rapudipit kelpasivat tovereille, samoin Kakkugallerian passion-vadelmamoussekakku, Niitä jäi vielä juuri sopivasti aamupalaksi. Jonka nautiskelimme kaasoni kanssa, sillä Rakkain lähti omaksi yllätyksekseen pienelle yllätysretkelle illan päätteeksi. Pakkasin hänelle hammasharjan ja vaihtoalusvaatteet mukaan salaa. Tsihihi.

Nyt voisi olla päiväunien paikka.