Venäläiset ja tsetseenit ovat ainakin yhdessä asiassa löytäneet sielunveljeyden: miesten pitäisi saada naida useampi kuin yksi nainen samaan aikaan. Tsetseeni Kadyrov perustelee sanomansa sillä, että sodassa Äiti-Venäjää vastaan on kuollut niin paljon miehiä, että naisia on 10% enemmän.

Tämä kuulostaa tällain länsimaisesta naispuolisesta eläjästä melkoisen epämiellyttävältä ratkaisulta, mutta maassa, jossa ei sosiaaliturvaa tunneta, infrastruktuuri on tuhoutunut ja palkallista työtäkään ei juuri ole naisille tarjolla, se voisi periaatteessa olla edes jonkinlainen ratkaisu. Paitsi ei ne miehet mitään keski-ikäisiä leskiä nai ja niiden lapsikatraista rupea huolta pitämään. Ne naivat sieltä lapsikatraasta jonkun ja keski-ikäinen leski saa sitten räkänokkineen tulla toimeen miten pystyy. Kyllähän se helpottaa sen leskenkin elämää, kun sillä on yksi suu vähemmän ruokittavana, eikö?

Ja sitäpaitsi, Kadyrov jatkaa, kyllä miehen pitää saada päättää elämäntyylistään ilman että valtio puuttuu asiaan.

Kyllä se niin on, että jos mies on onnellinen, koko perhe on onnellinen. Jos miehellä on vatsa täynnä, koko perheellä on vatsa täynnä.

Venäläinen varapuhemies Zhirinovsky on tietysti samaa mieltä. Hän perustelee asian sillä, että Äiti-Venäjällä on 10 miljoonaa naimatonta naista.

Kyllähän ne naiset jonnekin pitää naida. Ei nyt välttämättä naimattomille sinkuille, vaan sellaisille jotka ovat jo aviossa. Ne ovat ainakin jo todistaneet aviollisen pystyvyytensä yhdelle naiselle, niin että eivätköhän ne kelpaa jollekin toisellekin. Ei ole varapuhemies tainnut tulla ajatelleeksi, sen enempää kuin Kadyrovkaan, että niin uskomattomalta kuin se kuulostaankin, kaikki naiset eivät välttämättä halua naimisiin. Ainakaan lähiympäristöstä löytyvien tarjokkaiden kanssa. Välillä nainen voi jopa olla sellaisessa elämätilanteessa että avioliitto velvollisuuksineen ei kiinnosta. Saati sitten ne tarjokkaat.

Mutta sellainen kiinnostuksen puute olisi varmasti epäluonnollista. Kyllähän kaikkien naisten elämän ylin päämäärä on purjehtia avioliiton satamaan. Onnettomintahan se on naiselle olla yksin. Ja kuka nainen sitä nyt onneton olisi, jos on kerran naimisiin päässyt? Rakastajattarethan niitä onnettomimpia ovat ja vain sen takia että eivät ole päässeet naimisiin kun mies on jo naimisissa ja tyhmät lait sanovat, että mies ei voi naida kahta kerrallaan. Eikä se vaimon onnellisuuteen mitenkään vaikuta jos mies ottaa toisenkin vaimon, koska vaimohan on jo onnellisesti naimisissa.

Että osaa olla elämä epäreilua naisille. Tyhmien lakien takia naiset jäävät naimattomiksi. Kyllä tässä ovat sielunveljet rohkeasti tätä avioasiaa ajamassa: Kadyrov miesasiaa ja Zhirinovski naisasiaa. 

Yrittäessäni hakea lisää tietoa kyseisestä naima-aloitteesta törmäsin english.pravda.ru -sivuihin. Voi kertokaa mulle joku että nämä sivut ovat niin kuin The Onion. Jooko? Kyllähän sitä on monesti tullut ajateltua, että itänaapurissa elellään vähän eri meiningillä, mutta silti. Zhirinovski analysoi naisia myös täällä, tällä kertaa case studyna.

Loppukevennyksenä Pravdan tarjoama lista naisten itsetunnon kehittämiseksi: mitä naisten yleisimpiä virheitä miehet vihaavat eniten seksissä:

1.Men hate when women act as though they do not like sex.
2.Men do not like women who never show initiative in sex.
3.Men do not like women that do not know men's body.
4.Men do not like when women make them responsible for their orgasm.
5.Men do not like when women become sexual controllers in bed.
6.Sexual corpse. Men hate women that are insensitive in bed.
7.Sexual chatterer. Men hate women who talk too much in bed.
8.Men are irritated when a woman does not like her own body and depreciates herself.
9.Men hate women who are too obsessed with their looks.
10.Men hate women who do not like oral sex.
11.Men hate women who kiss insatiably.
12.Men do not like women who are too serious.
13.Men do not like women who are too affectionate and weak.
14.Men cannot stand stupid perfunctory women.
15.Men hate women who are worried only about men's financial status.
16.Men cannot stand women who use their sexuality to manipulate men.
17.Men hate when women tell them about their ex-lovers.
18.Men cannot stand women with disgusting underwear.


Osa listan virheistä ei edes liity seksiin, kuten artikkelissa huolehtivaisesti huomautetaan. Lisäksi luvataan, että listan virheiden tekeminen alentaa naisen viehättävyyttä. Onneksi näiden kaikkien virheiden välttely on täysin mahdotonta: jos miehet vihaavat niin naisia jotka eivät pidä vartalostaan ja aliarvostavat itseään kuin myös naisia, jotka ovat ylettömän kiinnostuneita omasta ulkonäöstään, ei elävässä elämässä elävä nainen ei vaan voi mitenkään voittaa. Jos miehet eivät pidä aktin aikana kontrolloivista, eivätkä myöskään miehelle kontrollin luovuttavista naisista, nainen ei vaan mitenkään voi voittaa. Teki nainen niin tai näin, aina on vetelä edessä. Pahinta kaikista tietysti on,  jos nainen käyttäytyy kuin se ei tykkäisi seksistä. Miten nainen voisi olla tykkäämättä sellaisesta seksistä, joka tyydyttää miehen? Vaikka on oikein kädestä pitäen tässä neuvottu, että mitä nainen ei missään nimessä saa seksiin liittyen tehdä, jos haluaa yhtään viehättää miestä.

Cosmopolitanilla on kyllä tästä paljon opittavaa.