Hik.

Päädyin testaamaan omaa teoriaani tänään kahlattuani läpi telekommunikaatiota ja sen jälkeisiä. Ja katso. Yhdellä siiderillä pääsee sellaiseen humalaan, että koordinaatio hukkuu misinformaatioon.

Hik.

Ja siihen jos vetäisee päälle baileyskaakaota (vaikka henkilökohtaisesti preferoinkin St. Brendansia) alkaa mennä tosi lujaa. Olin jo vähällä soittaa kännipuhelunkin. Vetäydyin kuitenkin viime sekunneilla, kun muistin miltä tuntui aikanaan olla vastaanottavassa päässä.

Hikhik.

Itsesääli kun on paljon koleampaa yksinäisyydessä. Vettä ei ole vielä virrannut tarpeeksi Aurajoessa ettenkö muistaisi, että aikuisen ihmisen humalainen itsessään vellaaminen on ehkä maailman lapsellisin tapa lohduttaa itseään. Heti itsensäpaljastelun ja muun julkisen salarakastelun jälkeen.

Hik.

Pitääpä muistaa ensi kerralla, että sitä kolmatta ei pidä sitten vetäistä, koska hikatessa on kauhean vaikea itsesäälitellä vakavissaan. Pitääpä soittaa kauniimpi puolisko baarista kotia kesken kaiken. Se voi sitten hoitaa tämän itsesääliosion pitäessään hiuksiani pois vessanpöntöstä. Hähä.