Tästä päivästä uhkasi tulla työntäyteinen. Ei tullut.

Rakkain saapui kotiin eilissäyönä tuntikausia myöhässä. Luonnonvoimat yrittivät estää jälleenpariutumisemme, mutta pieleen meni. Hähä.

Myöhäisestä nukkumaanmenosta aiheutui katkonainen uni. Vähänkö on ihana herätä yöllä vain tajutakseen että on kaikkein Rakkaimman sylissä. Maailmassa on taas kaikki oleelliset asiat oikein.

Aamulla olin skeptinen Turkuun lähdön suhteen. Ja olin oikeassa. Ei huvittanut, joten suuntasin Eilalta Helsinkiin.  Koska Eilalla oli puhuttu haluista, tarpeista ja niiden tyydyttämisestä, käväisin kangaskaupassa. Puolentoista metrin pala violettia hiekkapestyä silkkiä 4, 10 €. Oli niin tyytyväinen olo, että ostin kaveriksi 0,20 m palan kirjavaa silkkisorsettia hintaan 3,80 €.

Ja karma potkaisi välittömästi. Viime perjantaina tuli huoltoyhtiöltä nootti, että vesivahinko ykköskerroksessa, älkää valuttako vettä turhaan. Paitsi että pari tuntia sitten selvisi, että vesivahinko onkin kolmos- ja kakkoskerroksen välissä. Tahtoo siis sanoa, että meidän kylppärissä on nyt läskin mäyräkoiran mentävä aukko ja suihkunkäyttökielto. Jos hyvin käy, lattiaan ei tule Taikan mentävää aukkoa.

Huomenna karkuun Turkuun.